Marci

 • ABB

  ABB

  ABB - Power One, este un producător de invertoare fotovoltaice, utilizează peste 40 de ani de progrese în tehnologie de invertoare de mare putere, care a contribuit la devenirea de lider mondial în convertizoare de frecvenţă şi de asemenea, unul dintre cei mai mari furnizori de convertoare de turbine eoliene.

 • Fronius

  Fronius

  Fronius este o companie care de peste 60 de ani este angajată în căutarea de noi tehnologii pentru controlul energiei electrice.
  Datorită experienței sale, el este punctul de referință pentru clienții italieni, datorită asistenței tehnice 365 de zile pe an și unui serviciu de îngrijire a clienților.

 • Goodwe

  Goodwe

  Ne propunem să oferim produse impecabile și simple de utilizat, precum și soluții pentru sisteme fotovoltaice rezidențiale și comerciale, care sunt o garanție a calității și performanței ridicate.

 • Huawei

  Huawei

  Huawei, un lider mondial în domeniul TIC și furnizor de soluții energetice de rețea, oferă mai mult de o treime din populația lumii.  Cu peste CNY480 miliarde investite în cercetare și dezvoltare în ultimul deceniu, Huawei continuă să inoveze pe baza nevoilor clienților și se angajează să îmbunătățească experiența clienților și să ofere o valoare maximă

 • JINKO SOLAR

  JINKO SOLAR

  Jinko Solar este un lider global în producerea de module fotovoltaice. Are multe sisteme fotovoltaice construite în multe state din întreaga lume. Lanțul solar produce aproximativ 1,8 GW pe an pentru sectorul modulelor solare fotovoltaice.

 • LG

  LG

  LG Solar este o companie de renume mondial pentru producția de panouri fotovoltaice de înaltă calitate și de înaltă putere.

  Soluțiile LG includ o gamă largă de produse, ceea ce le face capabile să se adapteze oricăror nevoi.

  Panourile fotovoltaice LG oferă o garanție excelentă de 25 de ani pentru performanță și produse.

 • LG Chem

  LG Chem

  LG Chem este o companie chimică din Coreea, fondată în 1947, activă acum și în producția de soluții de depozitare a substanțelor chimice pentru sisteme fotovoltaice.

 • MENNEKES
 • Panasonic

  Panasonic

  Panasonic este o companie de renume mondial și produce panouri fotovoltaice de înaltă calitate.
  Modulele propuse de Panasonic fac parte din gama HIT® și acoperă o serie de puteri de la 245 la 330 Wp.

 • Pylontech

  Pylontech

  Cu mai mult de 1,5 GWh au fost comandate în 50 de țări până la sfârșitul anului 2019, Pylontech contribuie cu mândrie la puterea noastră în schimbarea modului în care oamenii generează, transferă și utilizează energia electrică.

 • Q CELLS

  Q CELLS

  Hanwha Q CELLS este un producător de panouri fotovoltaice cu experiență vastă în industrie și cercetări continue pentru a oferi soluții la prețuri foarte competitive.
  Gama de panouri fotovoltaice propuse de Hanwha Q CELLS acoperă o serie de puteri de la 260 la 305 Wp cu soluții monocristaline și policristaline. Datorită acestei flexibilități, soluțiile Hanwha Q CELLS sunt potrivite pentru orice sistem fotovoltaic.

 • Sharp

  Sharp

  În doar 1 oră, pământul primește mai multă energie de la soare decât consumă societatea noastră într-un an. Faceți din soare noul dvs. furnizor de energie. Un modul solar, numit și modul fotovoltaic sau fotovoltaic și panou solar, transformă lumina soarelui în energie electrică. Această energie sub formă de electricitate poate fi utilizată direct sau stocată într-o baterie. Aceasta reduce nu numai costurile de energie electrică cu modulele solare moderne, dar produce și energie durabilă.

 • SMA

  SMA

  SMA Solar Technology AG este un producător de invertoare solare și are ca scop accelerarea difuziei fotovoltaice. Are multă experiență în domeniul energiei regenerabile și are ca scop simplificarea și îmbunătățirea instalării și funcționării sistemelor fotovoltaice prin oferirea de prețuri foarte competitive.

 • Solaredge

  Solaredge

  SolarEdge Technologies Inc. este un furnizor de optimizatoare de energie, invertor solar și produse de monitorizare pentru tablele fotovoltaice. Aceste produse își propun să crească randamentul de energie prin urmărirea punctului de putere maximă la nivel de modul (MPPT). Înființată în 2006, compania are birouri în Statele Unite, Germania, Italia, Japonia și Israel. Acțiunile SolarEdge sunt tranzacționate pe NASDAQ (NASDAQ: SEDG).

 • Sunpower

  Sunpower

  SunPower este o companie lider în sectorul fotovoltaic și în producția panourilor fotovoltaici din 1985.

 • TrinaSolar

  TrinaSolar

  În calitate de furnizor mondial pentru modulul fotovoltaic și soluție inteligentă de energie, Trina Solar oferă produse, aplicații și servicii fotovoltaice pentru a promova dezvoltarea durabilă globală. Prin inovație constantă, continuăm să impulsionăm industria fotovoltaică prin crearea unei parități de rețea mai mare de energie fotovoltaică și popularizarea energiei regenerabile.