Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 584,00 lei - 2.599,00 lei

Putere (Watt)

Putere (Watt)

Monocristaline

Modulul monocristalin este cel cu o eficiență mai mare: trece de la 15 la 20% din eficiență și, pentru a produce o putere de vârf de 1 Kw, are nevoie de aproximativ 6 metri pătrați. Panoul este o placă rigidă care constă în general din celule fotovoltaice asamblate, de la 30 până la 60.

Celulele fotovoltaice sunt sudate între ele și acoperite cu un geam protector și un cadru exterior din aluminiu. Modulul durează în medie 25 de ani, cu pierderi de randament mai mici de 1% pe an. Aceste tipuri de panouri fotovoltaice sunt destul de sensibile la umbrire, chiar parțiale, dar funcționează foarte bine dacă razele soarelui cad perfect perpendicular pe suprafața lor.

În ceea ce privește așa-numitul „echilibru energetic”, adică timpul necesar pentru ca panoul să producă cantitatea de energie egală cu cea utilizată pentru fabricarea acestuia, modulul monocristalin are nevoie de trei până la șase ani de funcționare.

Ca tip de soluție, este decisiv cea mai scumpă, dintre cele tradiționale, și este utilizată atunci când există condiții optime de iradiere și se dorește să se profite la maximum de suprafața disponibilă, datorită eficienței sale mai mari în raport cu spațiul ocupat. De fapt, printre cele trei tipuri de panou, este cel care are nevoie de o suprafață mai mică.

Panouri fotovoltaice monocristaline

Sunt 23 produse.

Se afiseaza 1-23 din 23 produs(e)

Filtre active