Livrare și transport

      Termenul de livrare a comenzilor nu depășește, de obicei, 7 zile lucrătoare, în cazul prezenței mărfii în stoc, iar livrarea comenzilor se efectuează în dimineața următoarei zile lucrătoare. În acest caz,  veți primi o înștiințare despre etapele de executare a comenzii dumneavoastra.În prealabil,  curierul vă va contacta telefonic, pentru a coordona timpul util de livrare a comenzii.  Dacă la recepția mărfii depistați ambalajul deteriorat, sunteți obligat să informați curierul și să semnați un proces verbal de constatare, precum și să deschideți ambalajul în prezența acestuia. De asemenea puteți refuza recepția acestui produs.  Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.Chiar și în cazul unui ambalaj întreg, sunteți în drept să solicitați deschiderea ambalajului și verificarea pe exterior a produsului.   Dacă Dvs. refuzați comanda, vă atenționăm privitor la următoarele:

  • pentru cazurile când,  marfa livrată nu corespunde   comenzii făcute de dumneavoastra, este în stare nesatisfăcătoare din punct de vedere tehnic, calitativ sau ca aspect (inclusiv calitatea ambalajului), sau are parametri deosebiți de cei indicați la momentul plasării comenzii, Dvs. sunteți liber de orice plata către noi, iar plata  efectuate anterior referitor la această comandă, va fi restituita  către Dvs. în termen de 3 zile lucrătoare;
  •  pentru cazurile, când marfa livrată corespunde comenzii făcute de Dvs., este în stare satisfăcătoare din punct de vedere tehnic, calitativ și ca aspect (inclusiv calitatea ambalajului), și are parametrii corespunzători cu cei indicați la momentul plasării comenzii, Dvs. veți fi obligat să achitați cheltuielile legate de transportarea comenzii, chiar și pentru comenzile în care nu au fost indicate costuri de transport.

   Politica de returnare 

   

     Produsele procurate de clienți persoane fizice (în calitate de consumatori) pot fi returnate în termen maxim de 14 zile calendaristice, conform legii (O.U.G. 34/2014).

    Important!

    Produsul returnat nu trebuie să conțină urme de intervenție, zgârieturi sau alte defecte vizibile atât la nivel vizual cât și funcțional, trebuie să aibă ambalajul original și nedeteriorat. Toate produsele se returnează cu accesoriile incluse.

    Produsul returnat trebuie sa fie însoțit de factură și certificat de garanție.

    Odată cu returnarea produsului, trebuie returnate cadourile sau produsele sub formă de cadou, dacă acestea au avut loc.

    Costurile cu transportarea produselor de retur, sunt în sarcina Dvs.

    Pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare returului, vă rugăm sa ne trimiteți prin email o cerere pentru retur în care să fie specificate produsele spre retur și indicate datele de procurare (factura/data), iar noi vom face tot posibilul pentru ca procedeul să fie unul cât mai amiabil.