Lista de produse dupa marca Solaredge

SolarEdge Technologies Inc. este un furnizor de optimizatoare de energie, invertor solar și produse de monitorizare pentru tablele fotovoltaice. Aceste produse își propun să crească randamentul de energie prin urmărirea punctului de putere maximă la nivel de modul (MPPT). Înființată în 2006, compania are birouri în Statele Unite, Germania, Italia, Japonia și Israel. Acțiunile SolarEdge sunt tranzacționate pe NASDAQ (NASDAQ: SEDG).

Înființată în 2006, SolarEdge a dezvoltat soluția de invertor optimizată cu curent continuu, care a schimbat modul în care se recoltează și administrează puterea în sistemele fotovoltaice (PV). Soluția de invertor inteligent SolarEdge maximizează generarea de energie, reducând în același timp costul energiei produse de sistemul fotovoltaic.

Continuând să avanseze în domeniul energiei inteligente, SolarEdge abordează o gamă largă de segmente de piață a energiei prin intermediul ofertei sale diversificate de produse, inclusiv soluții fotovoltaice rezidențiale, comerciale și pe scară largă, soluții de stocare și backup pentru energie, încărcare EV, gestionare a energiei la domiciliu, servicii de rețea și centrale virtuale, baterii și soluții de alimentare neîntreruptă.

Sunt 16 produse.

Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)