Lista de produse dupa marca Panasonic

Panasonic este o companie de renume mondial și produce panouri fotovoltaice de înaltă calitate.
Modulele propuse de Panasonic fac parte din gama HIT® și acoperă o serie de puteri de la 245 la 330 Wp.

Panasonic este o companie de renume mondial care produce panouri fotovoltaice de înaltă calitate.

Modulele propuse de Panasonic fac parte din gama HIT® și acoperă o serie de puteri de la 245 la 330 Wp. Panasonic HIT® este extrem de eficient și produce mai multă putere pe metru pătrat decât produsele tradiționale - cu până la 28% mai mult(comparativ cu eficiența medie a 120 de module diferite de pe piața europeană; valori de referință pentru module solare selectate în conformitate cu cataloagele producătorilor). Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de mai puține module pe acoperișul dumneavoastră pentru a atinge performanțe foarte mari.

Pe lângă funcționalitate și performanță, modulele sunt concepute pentru a oferi acoperișului un aspect elegant și monocromatic.

Gama de produse HIT® este:

- negru total KURO N 325K – N 320K

- N 245 subțire

- Compact N 285 / N 295

- Puternic N 330W / N 325W

Toate cele trei familii de panouri fotovoltaice sunt construite cu tehnologie monocristalină.

N 245 este soluția ideală pentru acoperișuri mici. Datorită dimensiunilor mici și cu putere mare, acesta vă permite să creați implanturi mai puternice pe suprafețe mai mici.

N 330W este panoul solar cu cea mai mare putere, permite atingerea a 330 W, cu o suprafață de numai 1,67 m2.

Cadrele modulelor solare Panasonic sunt construite pentru a permite scurgerea apei din colțuri, astfel încât să păstreze panourile mai curate și să reducă costurile de întreținere.

ATENȚIE: fiecare produs este însoțit de o fișă informativă(„fișă tehnică”) care ilustrează principalele caracteristici bazate pe informațiile furnizate de producătorii de mărfuri. Aceste fișe tehnice sunt actualizate constant, prin urmare, vă recomandăm să verificați întotdeauna dacă acestea corespund informațiilor actualizate de pe site-ul producătorului.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)