Lista de produse dupa marca LG Chem

LG Chem este o companie chimică din Coreea, fondată în 1947, activă acum și în producția de soluții de depozitare a substanțelor chimice pentru sisteme fotovoltaice.

LG Chem este o companie chimică din Coreea, fondată în 1947, activă acum și în producția de soluții de depozitare a substanțelor chimice pentru sisteme fotovoltaice.

RESU 48 V este produsul propus de LG Chem ca sistem de acumulare a ionilor de litiu ca depozitare la domiciliu.

RESU este o soluție inteligentă pentru locuințe. Managementul de vârf prin utilizarea RESU va reduce factura dumneavoastă de energie electrică. Conectarea sistemelor fotovoltaice la RESU poate spori consumul de energie electrică auto-generată. În plus, RESU este o sursă de energie fiabilă în cazul unei întreruperi de urgență.

RESU este disponibil în 4 modele: RESU3.3 (3.3 Wh), RESU6.5 (6.5 Wh), RESU10 (9.8 Wh) și RESU13 (13.1 Wh).

Funcția de rezervă este posibilă pe baza sistemului în care este instalată și două baterii pot fi instalate pe același dispozitiv de încărcare.

Bateria dispune de un BMS intern(Sistem de administrare a bateriei) care monitorizează funcționarea acestuia la nivelul celulei și un dispozitiv de încărcare / descărcare care permite optimizarea comportamentului și prelungirea duratei de viață. BMS este, de asemenea, actualizat prin intermediul cardului SD.

ATENȚIE: fiecare produs este însoțit de o fișă informativă(„fișă tehnică”) care ilustrează principalele caracteristici bazate pe informațiile furnizate de producătorii de mărfuri. Aceste fișe tehnice sunt actualizate constant, prin urmare, vă recomandăm să verificați întotdeauna dacă acestea corespund informațiilor actualizate de pe site-ul producătorului.

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)