produse

NU AI GASIT PRODUSUL DORIT?

Aducem la comanda produsul dorit in cateva zile

Putem aduce la comanda orice produs dorit din domeniul energiei verzi la cele mai bune preturi de pe piata. Te rugam sa ne scrii un email la office@begreen.ro si vei primi o oferta personalizata in cel mai scurt timp.

produse

Subcategorii

 • Invertoare

  Un invertor ongrid transformă curentul continuu (DC) în curent alternativ (AC) potrivit pentru injectarea într-o rețea electrică, de obicei 240 V RMS la 50 Hz. Invertoarele Ongrid sunt utilizate între generatoarele locale de energie electrică: panou solar, turbină eoliană, hidroelectrică și rețea (SEN).

  Pentru a injecta energie electrică eficient și în siguranță în rețea, invertoarele ongrid trebuie să corespundă cu exactitate tensiunii și fazei formei de undă AC a undei sinusoidale a rețelei. Unele companii de energie electrică plătesc pentru energia electrică care este injectată în rețea.

 • Panouri fotovoltaice

  Panourile solare se utilizează separat sau legate la baterii pentru alimentarea consumatorilor independenți sau pentru generarea de curent electric ce se livrează în rețeaua publică.

  Un panou solar este caracterizat prin parametrii săi electrici, cum ar fi tensiunea de mers în gol sau curentul de scurtcircuit.

  Pentru a îndeplini condițiile impuse de producerea de energie electrică, celulele solare se vor asambla în panouri solare utilizând diverse materiale, ceea ce va asigura:

      protecție transparentă împotriva radiațiilor și intemperiilor
      legături electrice robuste
      protecția celulelor solare rigide de acțiuni mecanice
      protecția celulelor solare și a legăturilor electrice de umiditate
      asigurare unei răciri corespunzătoare a celulelor solare
      protecția împotriva atingerii a elementelor componente conducătoare de electricitate
      posibilitatea manipulării și montării ușoare

 • Baterii

  Bateriile de litiu, care nu trebuie confundate cu bateriile de litiu primare (neîncărcabile), constau dintr-un anod în straturi de grafit unde atomii de litiu sunt „cufundați”, în timp ce catodul este o sare de litiu (de obicei LiMn2O4) și l Electrolitul este o soluție de LiClO4 perclorat de litiu în carbonat de etilenă C2H4CO3, un solvent organic.

  Acumulatorii de litiu au densitate de energie, număr de cicluri de descărcare-încărcare și performanțe generale mult mai mari decât cele deținute de bateriile comerciale descrise anterior, dar și costuri mai mari. Sunt utilizate în laptopuri, telefoane moderne și în aproape toate dispozitivele portabile de înaltă tehnologie și nu sunt afectate de efectul de memorie.

 • Optimizatoare

  SolarEdge este un producător de soluții de energie regenerabilă și a inventat o serie de invertoare inteligente care au schimbat modul de colectare și gestionare a energiei în sistemele solare fotovoltaice.
  Sistemele de optimizare din partea DC SolarEdge permit maximizarea producției de energie la nivelul panoului fotovoltaic unic, reducând costul energiei produse.

  Soluțiile de optimizare SolarEdge, care permit îmbunătățirea eficienței sistemului fotovoltaic, sunt împărțite în două macro-categorii: optimizatoare pentru invertoarele SolarEdge și alte invertoare (IndOP).

  Optimizatoarele sunt, de asemenea, împărțite în funcție de puterea și tensiunea de ieșire a panoului fotovoltaic, prin urmare găsim modelele: P300, P350, P404, P405, P500, P600, P700, P800 și P350IndOP.

  Gama de invertoare proiectate pentru situații rezidențiale este în modelele SE cu tehnologie HD-Wave și SE cu puteri de la 2,2 până la 12,5 kW, în timp ce în modelele SE cu puteri de la 15,0 la 27,6 kW și SE de la 33,3 kW pentru sistemele comerciale și utilitare.

  ATENȚIE: fiecare produs este însoțit de o fișă informativă („fișă tehnică”) care ilustrează principalele caracteristici bazate pe informațiile furnizate de producătorii de mărfuri. Aceste fișe tehnice sunt actualizate constant: prin urmare, vă recomandăm să verificați întotdeauna dacă acestea corespund informațiilor actualizate de pe site-ul producătorului.

 • KIT

  Kit-uri complete gata pentru instalare

 • Statii EV

  Statii de incarcare auto

 • Sisteme de fixare

  Sisteme de fixare profesionale pentru panouri fotovoltaice

 • Accesorii
 • Pompe de caldura

Sunt 170 produse.

Se afiseaza 1-50 din 170 produs(e)

Filtre active