Optimizatoare

SolarEdge este un producător de soluții de energie regenerabilă și a inventat o serie de invertoare inteligente care au schimbat modul de colectare și gestionare a energiei în sistemele solare fotovoltaice.
Sistemele de optimizare din partea DC SolarEdge permit maximizarea producției de energie la nivelul panoului fotovoltaic unic, reducând costul energiei produse.

Soluțiile de optimizare SolarEdge, care permit îmbunătățirea eficienței sistemului fotovoltaic, sunt împărțite în două macro-categorii: optimizatoare pentru invertoarele SolarEdge și alte invertoare (IndOP).

Optimizatoarele sunt, de asemenea, împărțite în funcție de puterea și tensiunea de ieșire a panoului fotovoltaic, prin urmare găsim modelele: P300, P350, P404, P405, P500, P600, P700, P800 și P350IndOP.

Gama de invertoare proiectate pentru situații rezidențiale este în modelele SE cu tehnologie HD-Wave și SE cu puteri de la 2,2 până la 12,5 kW, în timp ce în modelele SE cu puteri de la 15,0 la 27,6 kW și SE de la 33,3 kW pentru sistemele comerciale și utilitare.

ATENȚIE: fiecare produs este însoțit de o fișă informativă („fișă tehnică”) care ilustrează principalele caracteristici bazate pe informațiile furnizate de producătorii de mărfuri. Aceste fișe tehnice sunt actualizate constant: prin urmare, vă recomandăm să verificați întotdeauna dacă acestea corespund informațiilor actualizate de pe site-ul producătorului.

Optimizatore pentru fotovoltaice

Sunt 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Filtre active